Demos: Za potopljeno crnogorsko pomorstvo i poslednji skandal neće niko odgovarati

"Nakon što je rasprodajom već davno uništena crnogorska flota, inače jedan od najvećih nacionalnih resursa zemlje, sada prisustvujemo završnoj fazi kriminalnih skandala, nažalost pod zastvom Crne Gore"

4465 pregleda10 komentar(a)
Demos, Foto: Demos, Demos, Demos, Demos, Demos, Demos

Za potopljeno crnogorsko pomorstvo, kao i za poslednji skandal neće niko odgovarati. Prevladaće objašnjenje da ako može šverc kokaina na elitnom vojom brodu, što ne bi mogao i na onom trgovačkom, saopšteno je iz Demosa povodom informacije da je pola tone kokaina zaplijenjeno je na brodu "Budva".

"Nakon što je rasprodajom već davno uništena crnogorska flota, inače jedan od najvećih nacionalnih resursa zemlje, sada prisustvujemo završnoj fazi kriminalnih skandala, nažalost pod zastvom Crne Gore. Ironija situacije se ogleda u tome da su dva postojeća broda, koji kao što vidimo služe i za prevoz droge, kupljena u krajnje neracionalnoj ekonomskoj operaciji, pa sada imamo dva rezutata: Prvi - velike dugove za neracionalne kredite kojim su kupljeni brodovi. Drugi - imamo zadužene brodove koji služe međunarodnom švercu, iznova brukajući crnogorsku državu dajući joj imidž korupcionaško-švercerske zemlje", saopšteno je iz Demosa.