Povratak tam na prvi singl

Mlada srpska pop pjevačica crnogorskog porijekla na ovaj način udahnula je novi život numere koja je skrenula pažnju publike na nju

515 pregleda0 komentar(a)
Tamara Popovic Tam, Foto: Tamara Popovic Tam

Mlada srpska pjevačica u usponu Tamara Popović, koja nastupa pod pseudonimom tam, skrenula je pažnju na svoj moderni pop pristup prije dva mjeseca singlom “Sve dalje” koji je ispratio i zanimljiv spot, koji su radili Andrija Ilić Prša i Milica Cimi Drinić.

Popovićeva, koja ne krije da je ponosna na svoje crnogorske korijene i kaže da joj je Marko Miljanov bio predak, postala je jedna od perjanica izdavačke kuće Universal Serbia u koju se ulažu velike nade.

I dok radi na svom debitantskom EP-u, što je otkrila u razgovoru za “Vijesti” u martu, tam je odlučila da čekanje na novi materijal prekrati objavljivanjem “lyrics videa” za pjesmu “na holdu”. U pitanju njena prva zvanično objavljena numera, koja je već osvojila srpske radio-stanice i skrenula pažnju medija na nju.

Tekst je, kao i za ostale svoje numere pisala tam, na muzici je radila sa Nihilom, dok aranžman, miks i master potpisuje njen bliski saradnik Summer Deaths.

“Tekst se načelno fokusira na nedefinisani odnos između dvoje ljudi koji traje već neko vrijeme. Oboje sa jedne strane uživaju u tom toplo-hladnom momentu, a sa druge pate zbog nemogućnosti da urade nešto konkretno sa svojim osjećanjima”, objasnila je kam. S.