Herceg Novi: Dvije osobe uhapšene zbog pozivanja na otpor

"Sumnja se da su N.L. (26) iz Berana i B.L. (29) iz Pljevalja, oba lica sa prebivalištem u Herceg Novom, putem jedne društvene mreže poslali više poruka kojima pozivaju na okupljanje građana 14. Maja u 20 časova u Igalu", kaže se u saopštenju

5541 pregleda0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock

Policijski službenici su u Herceg Novom uhapsili su dvije osobe za koja se sumnja da su izvršili krivično djelo pozivanje na otpor, saopšteno je iz Uprave policije.

"Sumnja se da su N.L. (26) iz Berana i B.L. (29) iz Pljevalja, oba lica sa prebivalištem u Herceg Novom, putem jedne društvene mreže poslali više poruka kojima pozivaju na okupljanje građana 14. Maja u 20 časova u Igalu", kaže se u saopštenju.

Iz UP podsjećaju da su Naredbom Ministarstva zdravlja sva javna okupljanja zabranjena, "te su stoga osumnjičeni su na ovaj način izvršili krivično djelo koje im se stavlja na teret, te zbog toga uz krivičnu prijavu i lišeni slobode", kaže se u saopštenju.