Jedan se predao, drugi u bjekstvu: Kad partija karata pođe po zlu

Kornerbek Njujork Džajantsa, Diandre Bejker, predao se policiji, dok je član Sijetl Sihouksa, Kvinton Danbar, još u bjekstvu nakon što je partija karata pošla po zlu

3340 pregleda1 komentar(a)
Izgubili živce jer su gubili na kocki: Kvinton Danbar i Diandre Bejker

Za samo 24 sata iz Sjedinjenih Američkih Država stigle su dvije šokantne vijesti o incidentima NFL igrača - dvojica su učestvovala u oružanoj pljački, a jedan je ispalio čitav šaržer u stanu?!

Kornerbek Njujork Džajantsa, Diandre Bejker, predao se policiji, dok je član Sijetl Sihouksa, Kvinton Danbar, još u bjekstvu nakon što je partija karata pošla po zlu.

Dvojica defanzivaca su bila nervozna, jer su nekoliko dana ranije na kocki izgubila 70.000 dolara, što je uticalo na incident u Miramaru, na Floridi.

Nakon kratke rasprave za stolom, Bejker je izvukao poluautomatsko oružje i naredio Danbaru i još jednom saučesniku da ljudima sa kojima su igrali ukrade novac i satove. Policijski podaci govore da su oduzeli 12.000 i tri sata vrijednosti 60.000 dolara.

Bejker je, navodno, neimenovanom saučesniku čak i tražio da upuca jednog od ljudi sa kojima su se kockali, ali srećom nije došlo do upotrebe vatrenog oružja. Za njim i Danbarom je policija na Floridi raspisala potjernicu.

„Upoznati smo sa situacijom u koju je bio uključen Kvinton Danbar, ali još prikupljamo informacije. Prepustićemo sve dalje komentare istražnim organima lige i lokalnim vlastima”, piše u saopštenju Sihouksa, koji su u martu doveli Danbara iz Vašington Redskinsa u trejdu za pika 5. runde drafta.

Ubrzo nakon što je ta vijest potresla Ameriku, objavljeno je da je vajd-risiver Redskinsa Kodi Latimer uhapšen u stanu nakon tuče, koja je završena tako što je ispalio čitav šaržer iz pištolja. Srećom, nikoga nije pogodio. Policajci su nakon dojave o pucnjavi našli tri osobe u stanu, od kojih je jedna bila povrijeđena u tuči. Latimeru je određena kaucija od 25.000 dolara.