Nikšić: Mjesna zajednica nagradila župske lučonoše

“Molim vas da nikada ne zaboravite svoje mjesto i da kroz sticanje znanja spoznate potrebu da svojim aktivizmom osnažujete društvo i državu Crnu Goru", poručio je Radulović.

2081 pregleda0 komentar(a)
Nagrađene lučonoše

Predsjednik Savjeta Mjesne zajednice (MZ) "Župa nikšićka", Dragoljub Radulović, priredio je prijem za učenike OŠ" Dušan Bojović", Katarinu Lončar, Dijanu Ćorović i Katarinu Jaredić, dobitnike diplome "Luča" i tom prilikom im uručio prigodne poklone i novčane nagrade u iznosu od po stotinu eura. Radulović je čestitao učenicama na postignutom uspjehu, poželio im da tako nastave i u toku daljeg školovanja, jer, kako je kazao, samo tako možemo postati bolje društvo i ići putem napretka i prosperiteta.

“Molim vas da nikada ne zaboravite svoje mjesto i da kroz sticanje znanja spoznate potrebu da svojim aktivizmom osnažujete društvo i državu Crnu Goru. I u narednom periodu nastavićemo da pomažemo najmlađoj populaciji u Župi”, poručio je Radulović.

Direktor škole Miloš Mrvaljević zahvalio se Mjesnoj zajednici, pohvalio izuzetno dobru saradnju sa njom i izrazio vjerovanje da će tako biti i u buduće. U ime dobitnika diplome “Luča” zahvalila se Katarina Lončar koja je izrazila nadu da će nastaviti i u narednom periodu da ostvaruje uspjehe.