Radović: Čuvaću danonoćno imovinu Opštine od uzurpatora

Smjena vlasti, kako je rekao, dolazi u obzir samo u skladu sa Ustavom i zakonom

16007 pregleda47 komentar(a)
Radović, Foto: Luka Zeković

Predsjednik Skupštine opštine Budva, Krsto Radović, kazao je da će čuvati imovinu Opštine i pozvao ostale funkcionere da to isto učine.

“Kao jedini legitimno i zakonito izabrani predsjednik Skupštine opštine Budva iz svog kabineta i prostorija u vlasništvu SO Budva tokom čitavog dana i noći čuvaću izbornu volju građana Budve i Ustav Crne Gore. Pozivam sve javne funkcionere i sve zaposlene u opštini Budva da čuvaju imovinu Skupštine opštine od bespravnih uzurpatora vlasti. Nema smjene vlasti iz kafana, restorana, plaža i kafića", kazao je Radović.

Smjena vlasti, kako je rekao, dolazi u obzir samo u skladu sa Ustavom i zakonom.

"Upozoravam bespravne uzurpatore da i ne pokušavaju da uzurpiraju prostorije opštine i Skupštine opštine Budva, jer bi u tom slučaju izazvali jednu od najvećih političkih kriza u istoriji Budve", poručio je Radović.

Svaki javni funkcioner dužan je, ističe on, da svim demokratskim, legitimnim i dozvoljeniim sredstvima čuva izbornu volju građana Budve i imovinu Budve od "onih koji su decenijama pljačkali, a koji se danas lažno predstavljaju kao ovlašćeni vršioci dužnosti predsjednika opštine i predsjednika Skupštine opštine."

"Budva ima samo jednog predsjednika Opštine i predsjednika Skupštine opštine. Za svaki pokušaj nezakonite smjene vlasti dobiće adekvatan odgovor. Ne damo Budvu”, poručio je Radović.