Zulejha i Mužgan su postale komšinice: Ima li tu povjerenja?

Dvoje mladih ljudi, čija je sudbina silom izmijenjena, možda mogu da otvore novo poglavl

7092 pregleda0 komentar(a)
Foto: Screenshot/TV Vijesti

Jilmaz je napustio kuću, a sada želi da potpuno uništi kontakt sa ocem zbog čega je Fekelijevo srce slomljeno. Može li Fekeli uticati na Jilmaza?

S jedne strane, Zulejha želi da stane iza onoga što je rekla protiv Jilmaza, a sa druge je ipak interesuje šta se dogodilo u Fekelijevoj kući i zašto su se Jilmaz i Mužgan preselili pored njih. Mužgan se trudi da pokaže harmoniju između nje i Jilmaza, što će Zulejhu učiniti ljubomornom.

foto: Screenshot/TV Vijesti

Kada su se Jilmaz i Mužgan preselili, Behidže počinje da učvršćuje uticaj u Fekelijevoj vili. Iako Fekeli to i dalje ne primećuje, drastična promjena odmah će se odraziti na njegove zaposlene. Mužgan ne želi da njena tetka ostane tamo, ali Behidže je jako srećna što je sama sa Fekelijem.

Jilmaz se preselio Demiru ispred nosa, ali to Demira neće obeshrabriti da skupi novac koji mu je potreban za fabriku. Sva njegova snaga usmjerena je na to da otvori planirane objekte. A ako je potrebno, prodaće svu zemlju! Takođe, Demir hoće da sazna zašto je Hunkar prodala zemlju koju je naknadno Fekeli kupio. On će je po prvi put otvoreno pitati šta postoji između nje i Fekelija?

foto: Screenshot/TV Vijesti

Hunkar, kako ne bi dozvolila ovo, preuzima sumnjive korake, pa čak Zulejhu pokušava približiti Jilmazu. Kakva joj je namjera?

Šermin neće propustiti priliku da se osveti Hunkar. Šta planira da uradi?

Zulejha, iako je rekla da više neće slušati Jilmazova objašnjenja, i dalje ga pogledom krišom traži. A kada se sretnu u bašti, oni će, ipak, saslušati jedno drugo. Mogu li dvoje mladih ljudi, čija je sudbina silom izmijenjena, ponovo da otvore novo poglavlje.

Seriju „Zauvijek tvoja“ pratite radnim danima od 19.10h na TV Vijesti.