Milan Vukotić - dao gol lideru, a nije slavio

- Nisam, jer je Budućnost klub sa kojim još imam ugovor, u koji ću da se vratim, ne bi bilo lijepo. Sa druge strane, profesionalac sam i drago mi je zbog gola i pobjede Iskre - rekao je Vukotić

1564 pregleda0 komentar(a)
Milan Vukotić, Foto: FK Iskra

Fudbaleri Iskre u petak su srušili lidera Budućnost, ubjedljivom pobjedom na domaćem terenu 4:1, a sva četiri gola postigli su bivši igrači podgoričkog kluba.

Međutim, 17-godišnji Milan Vukotić, strijelac drugog pogotka, nije kao ostali - on je, naime, i dalje član “plavih”, a u Danilovgradu je na dvojnoj registraciji.

I nije slavio gol protiv svog kluba...

- Nisam, jer je Budućnost klub sa kojim još imam ugovor, u koji ću da se vratim, ne bi bilo lijepo. Sa druge strane, profesionalac sam i drago mi je zbog gola i pobjede Iskre - rekao je Vukotić.

Vukotić je kadetski, omladinski, a i potencijalni mladi reprezentativac - jedan od najtalentovanijih igrača lige. U Iskri, kako kaže, ima ono što mu je potrebno za njegove godine - minutažu i strpljenje trenera.

- Pružena mi je šansa, pokušavam da je iskoristim na najbolji način. Na ljeto ću se vjerovatno vratiti u Budućnost, imam još godinu ugovora, ali ne razmišljam o tome sada, već samo o Iskri i plasmanu u Evropu. Na pravom smo putu - zaključio je Vukotić.