Demos: Na crnogorskom feudu igra se šampionat kriminala i korupcije, igraju Šinavatra, Keljmendi, Pua, Dahlan...

Iz Demosa su kazali da je logično da korupcionaška federacija neće dozvoliti dolazak u Crnu Goru svjetske teniske elite predvođene prvim igračem svijeta

2784 pregleda8 komentar(a)
Demos (Ilustracija), Foto: Demos

Na crnogorskom privatnom feudu ne mogu da igraju, i to besplatno u humanitrnoj misiji, svjetske zvijezde tenisa, saopšteno je danas iz Demosa.

"Niti da se tako Crna Gora u svjetskim razmjerama promoviše na lijep i višestruko koristan način. Na crnogorskom feudu se njeguje i već odavno igra drugi sport, po kojem je nažalost zemlja šire poznata. Radi se o permantenom šampionatu kriminala i korupcije. U tom državnom sportu su stasali domaći šampioni, a nastavljaju talenti - ostvareni i oni u usponu. Taj favorizovani domaći sport ima i karakter open turnira, i na njemu igraju visoko rangirani šampioni Šinavatra, Keljmendi, Pua, Dahlan…, svi prijatelji domaćih zvijezda", istakli su iz Demosa.

Teniski Adria tour" se neće održati u Crnoj Gori, a organizacioni odbor regionalnog sportskog događaja donio je tu odluku uprkos želji i naporima da se 27. i 28. juna najveće teniske zvezde u regionu okupe u Crnoj Gori.

Iz Demosa su kazali da je pred ovim činjenicima logično da korupcionaška federacija neće dozvoliti dolazak u Crnu Goru svjetske teniske elite predvođene prvim igračem svijeta.

"Koji je, uzgred, krvno i prijateljski vezan za Crnu Goru. Ipak uočljivo je da su privatnici ovdašnjeg feuda sve to izveli kukavičkim objašnjenima. Opet podmuklo skriveni iza ovdašnjeg NKT, koji se uz određene stručne rezultate, definitivno pokazao kao sluškinja vrha despotije, zajedno je čineći dubokom provincijom. Ako ne mogu da ih vide u Crnoj Gori našim građanima ostaje da uz pomoć televizije gledaju svjetske šampione ovih dana u sportsko-humanitarnoj misliji u Beogradu, Zadru, Sarajevu, Banja Luci", poručili su iz te političke partije.