Đoković: Hvala građanima Hrvatske, radujem se dolasku u Zadar

Prvi teniser svijeta je ranije igrao u Hrvatskoj, u Umagu, Splitu i Zagrebu

4851 pregleda6 komentar(a)
Novak Đoković, Foto: BETAPHOTO

"Adria tour" se seli u Zadar, nakon prvog vikenda u Beogradu.

Biće to spektakularan vikend, sa Novakom Đokovićem kao glavnim akterom, te Marinom Čilićem i Bornom Ćorićem, hrvatskim asovima.

„Imam zaista lijep i prijateljski odnos sa njima dvojicom i taj odnos traje sigurno deset godina, pogotovo sa Marinom. Poznajemo se još iz juniorskih dana. Zahvaljujem im prilikom što su prepoznali inicijativu i humanitarni karakter cijele priče. Oni su se odmah stavili na raspolaganje, pogotovo za nedjelju u Zadru, tako da se radujem da igram i dijelim teren sa njima”, rekao je Đoković za HRT.

U Zadar dolazi i Grigor Dimitrov, još nije izvjesno da li će doći Aleksandar Zverev.

"Zverev ima želju da igra i u Hrvatskoj, međutim čeka se utorak da njemačka vlada donese odluku o karantinu, jer mora da se vrati u Njemačku, na neke svoje događaje. Ako ne bude morao u karantin, on će učestvovati”.

Prvi teniser svijeta je ranije igrao u Hrvatskoj, u Umagu, Splitu i Zagrebu.

"Nikada nisam bio u Zadru, tako da se radujem. Čujem da će biti fenomenalna atmosfera i da ima puno zainteresovanih ljudi za turnir. Zahvalio bih se svim građanima Zadra i naravno cijele Hrvatske što podržavaju ovaj događaj, i nadam se da će se svi zabaviti i uživati u spektaklu”, kazao je Đoković.