Mugoša: Nema svađe sa Srbijom, bilo je reakcije, preko nekih stvari se ne može preći

Mugoša je rekao da Srbija, Velika Britanija i Holandija ne prijavljuju aktivne slučajeve novog koronavirusa, pojasnivši da su kolegama, s obzirom da imaju nove kriterijume, poslali zamolnicu traživši pojašnjenje, ali da odgovora još nema

40201 pregleda135 komentar(a)
Zamjenik direktora IJZCG Senad Begić i Mugoša, Foto: Luka Zeković

Direktor Instituta za javno zdravlje Crne Gore (IJZCG) Boban Mugoša kazao je da nema svađe sa Srbijom, ali da je bilo reakcije jer se preko nekih stvari ne može preći.

"Vjerujte da nema nikakve svađe. Većina nas se školovala u Srbiji, poštujemo i svoje učitelje i kolege, ali ne možete da ostanete nijemi kada vam neko kaže pored svih ovih rezultata da ne znate, nemate, da lažete", odgovorio je on poslaniku Demokratskog fronta (DF) Branku Raduloviću na konsultativnom saslušanju na skupštinskom Odboru za zdravstvo, rad i socijalno staranje.

Mugoša je rekao da Srbija, Velika Britanija i Holandija ne prijavljuju aktivne slučajeve novog koronavirusa, pojasnivši da su kolegama, s obzirom da imaju nove kriterijume, poslali zamolnicu traživši pojašnjenje, ali da odgovora još nema.

"Našom metodologijom doći ćemo do podatka koliko je aktivnih slučajeva i prema tome se upravljati", rekao je Mugoša.