SD: Budvani da ne nasijedaju na pozive na nasilje i pritisak političara "vječitih gubitnika"

Iz te partije su rekli da je dosadasnja vladajuća grupacija u Budvi donijela na državnim nivou, već više puta viđenu, scenografiju nasilja, primitivizma i zastrašivanja

1473 pregleda13 komentar(a)
Logo SD-a, Foto: Ilustracija

Opštinski odbor Socijaldemokrata (SD) Budva pozvao je građane na mir i da ne podliježuj pritisku koji plasiraju, kako su kazali, političari "vječiti gubitnici".

Iz te partije su rekli da je dosadašnja vladajuća grupacija u Budvi donijela na državnim nivou, već više puta viđenu, scenografiju nasilja, primitivizma i zastrašivanja.

Iz SD-a su kazali da je u Crnoj Gori zakon isti za sve.

“Nama je prosto nevjerovatno koliko se grčevito, neko ko nema većinu u lokalnom parlamentu, bori za još par mjeseci na funkcijama. Budvanke i Budvani dobro pamte kako je proteklih tri i po godine prošlo u najgnusnijem međusobnom optuživanju koalicionih partnera “, rekli su iz SD-a.

Iz te stranke su naveli da su događaji u Budvi jasno stavili znak jednakosti između Demokratskog fronta, Demokrata, Građanskog pokreta URA i Socijaldemokratske partije, koje su nekoliko svojih gradskih funkcijica stavile ispred svog državnog i programskog opredjeljenja. “Dužni smo da podsjetimo javnost da niko od danas prezabrinutih za izbornu volju građana nije govorio o prekrajanju navedene volje prije godinu i po dana kada je tada opoziciona Crnogorska prešla u vlast i dala većinu. Tada im volja građana nije bila važna, a mandat odbornika Džakovica nikog nije interesovao”, rekli su iz te partije.

Oni su još jednom zamolili građane da ne nasijedaju na pozive na nasilje i međusobnu netrpeljivost, jer će u Budvi živjeti zajedno i poslije svih tih nemilih događaja.

“Valjda je svima jasno da je Budvi potreban novi početak i da ovo nije ona Budva koju svi želimo”, kazali su iz SD-a.