Bogdanović: Direktor Službenog lista biće krivično gonjen

“Na ovaj način se Bulatović mogao samoproglasiti za predsjednika Evropske komisije, a Snežana Kuč za predsjednicu makedonskog Sobranja"

14219 pregleda23 komentar(a)
Bogdanović, Foto: Boris Pejović

Funkcioner Demokrata Boris Bogdanović kazao je za Vijesti da će ta partija podnijeti krivičnu prijavu protiv direktora Službenog lista Crno Gore zbog teške zloupotrebe službenog položaja.

“Odluke objavljene u Službenom listu posljedica su teške zloupotrebe službenog položaja od strane direktora Službenog lista Crne Gore, portiv koga ćemo odmah podnijeti krivičnu prijavu. Objavljivanje takvih odluka nema nikakvu pravnu težinu i za nas one ne važe. Takođe, objavljivanje pojedinačnih pravnih akata u Službenom listu nema suštinski, već protokolaran značaj, imajući u vidu da u istima stoji da stupa na snagu danom donošenja, a ne danom objavljivanja u Službenom listu”, kazao je Bogdanović.

On je istakao da je “DPS je pokušao da obmane međunarodnu zajednicu, koja je pozvala na dijalog, ali svaki prevarantski amaterizam će proći isto kao i amaterski puč”.

“Na ovaj način se Bulatović mogao samoproglasiti za predsjednika Evropske komisije, a Snežana Kuč za predsjednicu makedonskog Sobranja. Međutim ne garantujemo da neće pokušati, imajući u vidu amaterizam ovih skandaloznih DPS pučista.Nastavljamo borbu za slobodnu Budvu i odbranu člana 2 Ustava Crne Gore. Za svaki pokušaj primjene ovakvih ništavnih papira imaćemo oštar odgovor sa svih nivoa organizovanja. Građani da budu u pripravnosti”, zaključio je Bogdanović.