Fekelijeva prosidba: Hoće li Hunkar dati pozitivan odgovor?

Nakon incidenta u bolnici, Demir se odriče svoje majke, spaljuje njene stvari i zabranjuje njeno ime na imanju Jaman

4299 pregleda0 komentar(a)
Foto: Screenshot/TV Vijesti

Svi prisutni u bolnici ostali su šokirani kada je Fekeli iznenada zaprosio Hunkar. Muk i tišinu prekinuće pobješnjeli Demir sa prijetnjama i pištoljem uperenim u Fekelija. No, brza intervencija doktora Sabahatina spriječiće moguće krvoproliće.

Dok se vijest o tajnoj vezi između Fekelija i Hunkar rasipa po cijeloj Adani, Jilmaz sa druge strane i dalje misli da je sve ovo lukavi plan njegovog oca, usmjeren protiv Hunkar. Nakon incidenta u bolnici, Demir se odriče svoje majke, spaljuje njene stvari i zabranjuje njeno ime na imanju Jaman.

foto: Screenshot/TV Vijesti

U Čukurovoj sada svi prepričavaju nove glasine o Fekelijevoj prosidbi, dok se udarna vijest o njihovoj skrivenoj ljubavi i dalje širi velikom brzinom. Fekeli u cijeloj ovoj situaciji pronalazi snagu i samopouzdanje, a Behidže ostaje u nevjerici kada sazna za prosidbu. No, s obzirom da Behidže nema namjeru da odustane od Fekelija, ona se udružuje sa osobom koja takođe prezire Hunkar. Ko je njen novi saveznik?

foto: Screenshot/TV Vijesti

Hladni rat između Mužgan i Zulejhe, koje se sada sreću pogledima od kako je zid između njih srušen, počinje se pretapati u riječi.

Hoće li Hunkar reći „Da“ i provesti njen život sa Fekelijem iako je cijela Čukurova zlonamjerno ogovara? Da li se Demir zauvijek odrekao svoje majke?

Seriju „Zauvijek tvoja“ gledajte radnim danima od 19.10h na TV Vijesti.