Kusovac sumnja u pravi put DPS-a?

Kusovac je u čestitki, koju je sa mjesta predsjednika Opštine uputio „svim članovima, glasačima i simpatizerima“ napisao da je ta partija na „pravom putu“, stavivši poličku poruku pod navodnike i time implicirajući da je DPS-ov put, zapravo, pogrešan

28777 pregleda23 komentar(a)
Kusovac, Foto: Opština Tivat

Predsjednik Opštine Tivat i visoki funkcioner lokalnog DPS-a Siniša Kusovac izrugao se kolegama i političkim dostignućima te partije čestitkom koju je uputio na Dan DPS-a 22. juna.

Kusovac je u čestitki, koju je sa mjesta predsjednika Opštine uputio „svim članovima, glasačima i simpatizerima“ napisao da je ta partija na „pravom putu“, stavivši poličku poruku pod navodnike i time implicirajući da je DPS-ov put, zapravo, pogrešan.

„Svim članovima, glasačima i simpatizerima čestitam 22. jun – Dan partije! Nastavljamo sigurnim korakom na „pravom putu“ uspješnih evroatlantskih integracija, ostvarenih rezultata na svim nivoima, kontinuiranog nastavka partijskih aktivnosti i izvanrednih realizacija izbornog programa. U želji za još mnogo godina uspjeha“, stoji u čestitki Kusovca.

Gradonačelnikova čestitka kolegama foto: Vijesti ND

Iz PR službe Opštine Tivat nisu odgovorili na pitanja „Vijesti“ da Kusovac objasni da li se ovako ruga sopstvenoj partiji i da li smatraju primjerenim da ovakve partijski obojene čestitke šalje sa mjesta predsjednika Opštine, na dokumentu sa logom i zvaničnim pečatom lokalne uprave.

Na molbu da prokomenatriše ovakav postupak Kusovca nije odgovorio ni portparol DPS-a Miloš Nikolić. “Vijesti” su pitale da li DPS smatra primjerenim ovaku poruku tivatskog gradonačelnika. Nije odgovoreno ni na pitanje da li će DPS Kusovca kao člana partije koji je ovako ozbiljno narušio njen ugled, zbog toga smijeniti sa mjesta predsjednika Opštine Tivat.

Kusovac je u protekle četiri godine bio na mjestu predsjednika OO DPS Tivat, sve do redovne izborne konvencije lokalnog odbora prošlog ljeta, kada ga je zamijenila poslanica DPS u Skupštini Crne Gore Jovanka Laličić.