Đukić rođendan proslavio šetnjom od Kolašina do Podgorice

„To je bio nasjrećniji dan u mom životu. Nosio sam sa sobom 11 kilograma stvari koje su mi bile potrebne. Prvih šest kilometara je bilo teško, poslije sve lakše i lakše“, rekao je gostujući u „Bojama jutra“ hrabri penzioner Rajo Đukić

6196 pregleda1 komentar(a)
Rajo Đukić, Foto: Printscreen

Rajo Đukić iz vasojevičkog sela Vranještica juče rano zorom krenuo je pješke od Kolašina do Podgorice kako bi na taj način proslavio svoj 72. rođendan. Đukić je juče predveče nakon 15 sati pješačenja stigao u Podgoricu.

„To je bio nasjrećniji dan u mom životu. Nosio sam sa sobom 11 kilograma stvari koje su mi bile potrebne. Prvih šest kilometara je bilo teško, poslije sve lakše i lakše“, rekao je gostujući u „Bojama jutra“ hrabri penzioner Rajo Đukić.

Penzioner koji na leđima nosi teret osme decenije poručuje da se čovjek nikada ne smije predati.

„Moj život je bio težak i mukotrpan. Psiha može da uništi čovjeka, a može i da mu pomogne. Ne treba se plašiti, već ići samo naprijed. Ja sam se sve vrijeme puta dobro osjećao“, rekao je Đukić

Njega je pratila unuka Tamara, koja nije bila saglasna sa njegovom odlukom.

„Nisam se složila sa tim zbog njegovih godina. Bojala sam se da mu ne pozli, zato sam mu pravila društvo“, rekla je Tamara.

Opširnije u gostovanju poslušajte ostale avanture hrabrog penzionera.