Spaleti tajno sniman: Toti nije mogao ni da trči, u Interu je uvijek na granici ludila

"Toti nije mogao više da trči, a kamoli da igra. Ostali igrači su bili nervozni kada bih gaa uveo na teren", rekao je Spaleti, prenosi "Korijere"

60 pregleda2 komentar(a)
Lućano Spaleti, Foto: Reuters
06.02.2018. 11:34h

Lućano Spaleti nije omiljeni lik među navijačima Rome, a mnogi od njih smatraju da je upravo on "skratio" karijeru Franćesku Totiju, te da nije imao fer odnos prema legendi kluba.

Spaleti je sada u problemima i u Interu, nakon serije bez pobjede koja traje dva mjeseca, a nakon današnjih natpisa u medijima njegova situacija će se dodatno pogoršati.

Spaleti je, kako prenosi "Korijere dela sera", u neformalnom razgovoru sa nekoliko navijača Rome, koji su ga krijući snimili, otkrio zašto Toti nije igrao više, te šta se događa u Interu.

"Toti nije mogao više da trči, a kamoli da igra. Ostali igrači su bili nervozni kada bih gaa uveo na teren", rekao je Spaleti, prenosi "Korijere".

On je rekao da je sa Romom uradio više nego što je tim realno vrijedio.

"Bili smo drugi, ispred Napolija. Sa kakvim timom.... A Palota (predsjednik Rome) mi je rekao da će da proda najbolje igrače. Kako da ostanem", prenosi list Spaletijeve riječi.

U Interu ima problema iste vrste.

"Ne daju novac za pojačanja, a okruženje je na granici ludila, kao u Romi. Ponekad je euforija, nekada depresija. Možemo li da osvojimo nešto? Pored ovakvog Juventusa ni zrno pasulja ne možemo da uzmemo", rekao je Spaleti.

Franćesko Toti samo je ironično prokomentarisao da ne zna "ko je Spaleti", dok su čelnici Intera najavili da će provjeriti autentičnost teksta.