Još jedan "plavi" na drumu: Ovako izgleda novi autobus FK Budućnost

Fudbaleri Budućnosti voziće se u novom autobusu marke Mercedes, dizajniranom u duhu osvojene titule u prošloj sezoni

12059 pregleda22 komentar(a)
Foto: FK Budućnost

Fudbaleri Budućnosti spremaju se za nastup u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a klub je u međuvremenu, kako piše na zvaničnom sajtu, dobio "najveće pojačanje" - novi klupski autobus, marke Mercedes.

"Zahvaljujući saradnji sa kompanijom 'Monargo', naši 'plavi' se voze predivnim brendiranim autobusom. Ovim putem želimo da se zahvalilmo našem novom partneru – kompaniji 'Monargo', koja je u kratkom roku od svega nekoliko dana realizovala brending na visokom nivou, sa materijalima najvećeg kvaliteta na tržištu", piše na zvaničnom sajtu FK Budućnost.

“Ovo je prvi put da radimo brending autobusa nekog sportskog udrženja. Radili smo brending ovog tipa za vojne autobuse koje možete primjetiti po gradu, ali za sportske klubove ovo je prvi put. Napravili smo po meni odličan posao, kao svi veći klubovi i tim Budućnosti je to dobio sada. Zahvaljujući našoj saradnji dobili smo nešto po čemu ćemo biti prepoznatljivi kao crnogorski sportski brend, što Budućnost i jeste”, kazao je Igor Ulićević, vlasnik kompanije "Monagro".

"Vizual, tj. dizajn brendinga je u duhu osvojene titule šampiona Crne Gore, kao kruna uspješne sezone 2019/20. Osim prekrasnog vizuala, napomenuli bismo i tehničke karakteristike autobusa, 52 udobna sjedišta, monitor sa DVD plejerom, omogućiće stručnom štabu analiziranje utakmica i pripremu taktike tokom putovanja, kao i ostala full oprema (wifi, prednja i zadnja kamera, wc...). S obzirom na česta putovanja, kako na kraće, ali i na duže relacije, od sada će naše 'plave' pojačati još jedan 'plavi' na drumu", navodi se na zvaničnom sajtu kluba.