Video koji je izavao sjajne reakcije zbog dočeka u jednom budvanskom hotelu

Spotom se najprije prikazuju djevojka i mladić u momentu dok se bude u hotelskom smještaju, negdje u Budvi, u periodu kada bi se, po zvukovima koji do njih dopiru, prije moglo pomisliti da su usred nekog buvljaka, nego Budve, kraljice našeg turizma

45738 pregleda0 komentar(a)
Iz videa koalicije "Mir je naša nacija", Foto: Koalicija Mir je naša nacija

U Budvi se 30. avgusta održavaju lokalni izbori. Paralelno sa kampanjom za Parlamentarne izbore vodi se i intenzivna kampanja za lokalne izbore u kraljici crnogorskog turizma.

Tu kampanju je, nažalost, obilježilo pravno, političko i policijsko nasilje koje već nekoliko mjeseci traje u Budvi, te zabranjivanje odbornicima opozicije, bez jasnog osnova, da uđu u zgradu Skupštine opštine Budva.

No, da u fokusu kampanje za lokalne izbore u Budvi ne bude samo privatno, „ja sam ja“ obezbjeđenje i policijski kordoni, pobrinuli su se sa liste „Dragan Krapović – 'Budva je naša nacija' – Demokrate – Demokratska Crna Gora“ koji su svoju političku poruku građanima Budve odlučili da prenesu na kreativniji i publici, a time i potencijalnim biračima, prijemčiviji način.

Spotom koji su sinoć objavili na FB stranici i YT nalogu Demokrata podsjetili su nas na to kako se je prema prestižnom statusu kraljice turizma, koji Budva odavno ima, odnosila prethodna vlast, na čelu sa Demokratskom partijom socijalista.

foto: Koalicija Mir je naša nacija

Spotom se najprije prikazuju djevojka i mladić u momentu dok se bude u hotelskom smještaju, negdje u Budvi, u periodu kada bi se, po zvukovima koji do njih dopiru, prije moglo pomisliti da su usred nekog buvljaka, nego Budve, kraljice našeg turizma.

Aluzija na privremene objekte, vašar i buku koji su cvjetali cijelo vrijeme dok je Budvom upravljao DPS, očigledna je. Naravno, djevojka i mladić se odmah pakuju i odlaze.

foto: Koalicija Mir je naša nacija

Drugi trenutak koji je prikazan spotom prikazuje istu djevojku i mladića prilikom njihovog drugog dolaska. Na recepciji su hotela, nepovjerljivi i sumnjičavi, ali odsustvo buke koja ih je ranije dočekivala u Budvi, ubrzo ih uvjerava da su ovog puta došli na top destinaciju neuprljanu politikom DPS-a.

foto: Koalicija Mir je naša nacija

Publici i potencijalnim biračima u poenti spota je poslata jasna i optimistična poruka: u Budvu će se vraćati turisti, nikako DPS. Štaviše – nevraćanje DPS-a je potreban i dovoljan uslov za vraćanje turista.

Prije ovog spota Koalicija “Mir je naša nacija” emitovala je na desetine drugi spotova, među kojima je sljedeći spot izazvao najveću pažnju: