Podgorica: Podnijete krivične prijave zbog tri krađe

Oni dodaju da su osim toga, krivične prijave podnijete i protiv J.N. (18) i maloljetnog L.V. (14) iz Podgorice, zbog sumnje da su izvršili krivično djelo krađa

3467 pregleda0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pixabay

Službenici Centra bezbjednosti Podgorica podnijeli su krivične prijave protiv četiri osobe za koja se sumnja da su izvršili krivično djelo krađa, saopšteno je iz Uprave policije.

Oni su kazali da je krivična prijava podnijeta protiv D.K (42) iz Podgorice, koji je, kako se sumnja, ukrao vozilo parkirano u ul. Ivana Crnojevića.

"Iz objekta u izgradnji na putu prema Kučima M.M (39) iz Podgorice je, kako se sumnja, otuđio stolove i stolice od kovanog materijala, kao i kablove za instalaciju", kaže se u saopštenju.

Oni dodaju da su osim toga, krivične prijave podnijete i protiv J.N. (18) i maloljetnog L.V. (14) iz Podgorice, zbog sumnje da su izvršili krivično djelo krađa.

"Ovo djelo su počinili, kako se sumnja, na način što su otuđili biciklo iz dvorišta jedne porodične kuće u naselju Donja Gorica", zaključeno je u saopštenju Uprave policije.