Šukla: Glasajte za onoga ko će Budvi donijeti napredak i bolju budućnost

Potpredsjednik Liberalne internacionale je rekao da će Budva sa Divanovićem na čelu sarađivati sa drugim turističkim gradovima na Mediteranu

3315 pregleda8 komentar(a)
Šukla, Foto: DPS

Žordi Šukla, potpredsjednik Liberalne internacionale i političar koji je devetnaest godina bio poslanik u Skupštini Španije i jedanaest u Savjetu Evrope, podržao je Nikolu Divanovića, nosioca odborničke liste “Za Budvu, za Crnu Goru! Milo Đukanović”.

"Glasajte za onoga koji će Budvi, gradu koji poznajem i koji volim, donijeti napredak i bolju budućnost”, poručio je Šukla građanima Budve, kako je saopšteno iz DPS-a.

Šukla je, kako se navodi, rekao da će Budva sa Divanovićem na čelu sarađivati sa drugim turističkim gradovima na Mediteranu:

“Uvjeren sam da je Nikola najbolji kandidat da pruži Budvi stabilnost, napredak, bolju povezanost za Evropom i evropskim razvojnim fondovima. Takođe, sa Nikolom Divanovićem Budva će više sarađivati sa drugim turističkim gradovima u Evropi, na primjer sa španskim mediteranskim gradovima, što će joj donijeti dragocjeno iskustvo i stvoriti uslove za brži razvoj”, poručio je ovaj potpredsjednik Liberalne internacionale Žordi Šukla.