Uhapšeno osam vozača: Vozili drogirani, pijani, prekoračili brzinu?

"E.Š. je kontrolisan u mjestu Lugovi i upućen je u medicinsku ustanovu radi testiranja na prisustvo opojnih droga koje je ovom prilikom utvrđeno. E.Š. je uz prekršajnu prijavu priveden nadležnom sudiji za prekršaje", istakli su iz Uprave policije

2577 pregleda1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Zbog prekršaja iz Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima u Crnoj Gori, za 24 časa uhapšeno je osam vozača, saopšteno je danas iz Uprave policije.

U saopštenju se navodi da je policija u Kolašinu uhapsila E.Š. (23) koji je, kako se navodi, upravljao vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

"E.Š. je kontrolisan u mjestu Lugovi i upućen je u medicinsku ustanovu radi testiranja na prisustvo opojnih droga koje je ovom prilikom utvrđeno. E.Š. je uz prekršajnu prijavu priveden nadležnom sudiji za prekršaje", istakli su iz Uprave policije.

U saopštenju se dodaje da je u Podgorici, u Ulici 1. proleterske brigade uhapšen F.Š. (19) iz Berana koji je upravljao vozilom brzinom od 122 km/h na dijelu puta gdje je dozvoljena brzina ograničena na 60 km/h.

"Takođe, podgorička policija je uhapsila D.N. (63) koji je kontrolisan u Lješkopoljskoj ulici i kod koga je alkotestiranjem utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,63 g/kg. U mjestu Mareza kontrolisan je S.J. (40) iz Danilovgrada i kod njega je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,31 g/kg. U Glavnom gradu, u ulici Marka Miljanova je kontrolisana D.B. (28) kod koje je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,02 g/kg i ona je uhapšena", rekli su iz Uprave policije.

U saopštenju se navodi i da je nikšićka policija uhapsila M.L. (37) iz Danilovgrada.

"On je alkotestiran i utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,46 g/kg", kazali su iz Uprave policije.

Pljevaljska policija je uhapsila N.L. (41) koji je kontrolisan u ulici Narodne revolucije i alkotestiran.

"Utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,01 g/kg. U mjestu Potkrajci u Bijelom Polju kontrolisan je M.S. (29). On je upravljao vozilom brzinom od 148 km/h na dionici puta gdje je ograničena dozvoljena brzina na 80 km/h", zaključuje se u saopštenju.