Obraz i čast iznad politike

Motiv neistinite i tendenciozne insinuacije koja je lansirana prije nekoliko dana je pokušaj nanošenja političke štete Milu Đukanoviću, političaru, čiji sam sestrić

63082 pregleda0 komentar(a)
Edin Kolarević

Poštovana javnosti Crne Gore,

Moje ime je Edin Kolarević i ja sam vlasnik stana 9D, na adresi 60 East 8th Street, 10003, New York, NY.

Sin sam Mehmeda-Meše Kolarevića i Ane Đukanović.

U dokumentima ispod možete izvršiti uvid u način obezbjeđivanja finansijskih sredstava za kupovinu predmetnog stana i njegovo opremanje.

Uz očekivanje i nadanje da se dokumentima istaknutim iznad razjašnjava polemika oko izvora finansiranja predmetne kupovine, želio bih da konstatujem još nekoliko stvari:

1. Motiv neistinite i tendenciozne insinuacije koja je lansirana prije nekoliko dana je pokušaj nanošenja političke štete Milu Đukanoviću, političaru, čiji sam sestrić.

2. Neprimjereno je da insinuacija dolazi od strane mladih i perspektivnih ljudi čija politička parola glasi "Crno na bijelo". Po mom shvatanju, a i kulturi, crno na bijelo bi trebalo da diferencira istinu od neistine, argument od nepouzdane glasine, kredibilno i pošteno djelovanje od mizantropije. Nažalost, u ovom slučaju - to nije slučaj.

3. Gospodine Dritane Abazoviću, nije politika sve u životu. Doživljavajući Vas kao mladog i pametnog čovjeka, smatram da ste morali zaštiti sebe od lične kompromitacije prethodno provjerivši validnost izjave koju je plasirala Vaša politička partija. Na to Vas obavezuje ugled Vaše porodice, kao i naši zajednički prijatelji, preko kojih ste do pouzdanih informacija mogli zasigurno doći. Albanci su častan narod koji iznad svega drži do riječi. Ulcinjani, odakle ste Vi, pogotovo, i siguran sam da Vam ne prija neugodnost kojoj ste me ovim deplasiranim postupkom izložili. Stoga, smatram da mi dugujete lično izvinjenje, koje sam rad da prihvatim, a kojim će te demonstrirati crnogorskoj javnosti da su Vam obraz i čast iznad dnevno-političkih interesa.