Dino Islamović ne dolazi u Crnu Goru, slijeće direktno na Kipar

Islamović, napadač Rozenborga, ne bi mogao da dođe u Crnu Goru i da se bez ograničenja vrati u Norvešku, zbog toga što je Crna Gora na listi nebezbjednih zemalja - kada bi se vratio u Trondhajm, morao bi u desetodnevnu samoizolaciju

9643 pregleda2 komentar(a)
Dino Islamović, Foto: nettavisen.no

Dino Islamović, novi fudbalski reprezentativac Crne Gore, neće biti na pripremama u Podgorici, već će se našem nacionalnom timu pridružiti na Kipru, javljaju norveški mediji.

Islamović, napadač Rozenborga, ne bi mogao da dođe u Crnu Goru i da se bez ograničenja vrati u Norvešku, zbog toga što je Crna Gora na listi nebezbjednih zemalja - kada bi se vratio u Trondhajm, morao bi u desetodnevnu samoizolaciju.

Zbog toga je nađeno jedino rješenje - Islamović ide u "bezbjedni" Kipar, gdje crnogorski tim gostuje 5. septembra, a zatim u Luksemburg, gdje se tri dana kasnije igra drugi meč C Lige nacija.

Kako navode mediji, Islamović će, s druge strane, vjerovatno morati da propusti utakmice Crne Gore, koje se igraju narednog mjeseca u Podgorici - protiv Azerbejdžana i Luksemburga, 10. i 13. oktobra.

"Ukoliko na snazi ostanu bezbjednosne mjere norveške vlade, klub bi mogao da mu zabrani putovanje u Crnu Goru", navode mediji.

Takav slučaj je i sa Stefanom Mugošom, koji neće igrati u Kipru i Luksemburgu, jer bi po povratku u Južnu Korju morao da ide u 14-dnevnu izolaciju.

Teško da će se nešto promijeniti u oktobru.