SNP Berane: Ekscesi su plod mašte službi odlazećeg režima, Veljović i Nuhodžić da prije pakovanja kofera počnu da rade

"Još jednom podsjećamo gospodu iz odlazećeg režima da ostave naš grad na miru, jer je Berane prepoznato kao multietnička sredina u kojoj zajednički žive i grade pripadnici svih nacija, bez izuzetka"

2088 pregleda5 komentar(a)
SNP (Ilustracija), Foto: SNP

Opštinski odbor Socijalističke partije (SNP) Berane saopštio je danas da najoštrije osuđuje sve oblike nasilničkog ponašanja i narušavanja javnog reda i mira, ma od koga dolazilo.

"Više smo nego sigurni da ti pojedinačni ekscesi predstavljaju plod mašte raznih službi odlazećeg režima, koji još ne može sa mirom da prihvati činjenicu da predstavlja prošlost Crne Gore. Ujedno, pozivamo ministra unutrašnjih poslova Mevludina Nuhodžića i direktora policije Veselina Veljovića da, prije nego spakuju svoje kofere, makar na kraju počnu da rade u skladu sa svojim zakonskim obavezama", ističe se u saopštenju SNP Berane.

Oni su dodali da se SNP okreće svojim obavezama u pravcu stvaranja nove vlasti i uslova u kojima će i građani Berana osjetiti boljitak i napredak u svakom smislu.

"Na samom kraju, još jednom podsjećamo gospodu iz odlazećeg režima da ostave naš grad na miru, jer je Berane prepoznato kao multietnička sredina u kojoj zajednički žive i grade pripadnici svih nacija, bez izuzetka. Tako će biti i ubuduće, jer budućnost i Berana i Crne Gore nije u stvaranju podjela i mržnje, već u širenju i propagiranju ljubavi, zajedništva i sloge", kazali su iz SNP Berane.