Prijavite se i pripremimo se za drugačiju budućnost

Vanja Vulić, Zombijana, Ena Luna i drugi poznati influenseri 30.septembra dijele svoja iskustva i savjete na regionalnoj konferenciji Coca-Cola podrška mladima

11615 pregleda0 komentar(a)
Online konferencija, Foto: Promo

Nezaposleni ste, a mislite da doba pandemije nije idealno za traženje posla ili počinjanje svog biznisa? Ipak, i ovaj period možete da iskoristite na pravi način – da steknete nova znanja i relevantne vještine i pripremite se za budućnost koja će donijeti drugačije poslove i način rada.

Baš zato što su edukacija i rad na sebi nikad važniji, kompanija Coca-Cola HBC Crna Gora nastavlja sa osnaživanjem mladih i u doba pandemije. Najveći nacionalni program za osnaživanje mladih, Coca-Cola podrška mladima, biće organizovan i ove godine, ali u online formatu.

Program će početi u srijedu, 30. septembra, prvom regionalnom online konferencijom “Spremni za novu realnost”. Konferencija će početi u 12 h i besplatna je, a mogu se prijaviti nezaposleni mladi. Prijava za učešće moguća je na linku: https://coca-colapodrskamladima.me/registracija/ .

Na konferenciji će učestvovati šest govornika iz Crne Gore i Srbije. Među govornicima su Vladimir Vulić, konsultant u oblasti digitalne transformacije, inovacija i društvenih medija i suosnivač Digitalizuj.me, Andrijana Vešović poznatija kao Zombijana Bones, Ena Čubrilo, na Instagramu poznatija kao Ena Luna, Nikola Radojčić, jedan od osnivača brenda Dechkotzar i DJ Lea Davogić.

Od ovih uspješnih ljudi koji su i sami nekad bili u potrazi sa poslom, čućete kako su pravili radili na svom razvoju, napravili prve preduzetničke korake, gdje su griješili a šta je bilo dobro, zašto i danas rade na sebi i sticanju novih znanja i kakvi nas to poslovi čekaju u budućnosti.

foto: Promo

“U četvrtoj godini programa Coca-Cola podrška mladima čekaju vas edukativni webinari, inspirativni govornici, aktuelne teme i mentori iz naše kompanije. Konferencija je samo prva u nizu naših aktivnosti pružanja znanja i podrške mladima, koja je posebno važna u ovim vremenima“, kažu iz kompanije Coca-Cola HBC Crna Gora. „Povežimo se i zajedno se edukujmo za drugačiju budućnost, u kojoj ćete biti konkurentniji na tržištu rada. Ne zaboravite da je svaka edukacija ulaganje u vašu budućnost, i zato odaberite pravi program u koji ćete da uložite svoje vrijeme”, poručuju mladima iz kompanije Coca-Cola HBC Crna Gora, uz poziv da se prijave za konferenciju koja se održava 30. septembra.

U prethodne tri godine, oko 500 nezaposlenih mladih iz Crne Gore sticalo je nova znanja i vještine kroz program Coca-Cola podrška mladima. Više o samom programu možete sanznati na www.coca-colapodrskamladima.me.