Đonlešaj čestitao Bečiću na izboru za predsjednika Skupštine

Barski nadbiskup je kazao da se raduje bliskoj saradnji sa Bečićem, na očuvanju i unaprjeđenju međunacionalnog i međureligijskog sklada u Crnoj Gori

1624 pregleda0 komentar(a)
Đonlešaj, Foto: Screenshot/Youtube

Barski nadbiskup Rok Đonlešaj (Rrok Gjonlleshaj) čestitao je predsjedniku Demokrata Aleksi Bečiću izbor za predsjednika Skupštine Crne Gore.

„Poštovani gospodine predsjedniče,

Srdačno Vam čestitam na izboru za predsjednika Skupštine Crne Gore, sa željom da Vaša služba bude uspješna i na dobrobit svih građana naše zemlje.

Katolička crkva u Crnoj Gori, kako Barska nadbiskupija kao najstarija institucija u Crnoj Gori, tako i Kotorska biskupija sa svojom bogatom historijom, duhovnošću i kulturom, bila je uvijek u službi svih građana i s takvom predanošću će nastaviti i u budućem periodu. Stoga se radujem bliskoj saradnji sa Vama, na očuvanju i unapređenju međunacionalnog i međureligijskog sklada u Crnoj Gori.

Svjesni smo velikih izazova, kako socijalnih problema tako i sanitarnih kriza, s kojima se suočava naša zemlja, pa i cijeli svijet. Cijenim potrebnim jedno veće zalaganje svih poslanika našeg Parlamenta da doprinesu prevazilaženju svih postojećih kriza.

Koristim ovu priliku da Vas srdačno pozdravim i poželim Božji blagoslov na Vašem upravljanju Skupštinom", stoji u saopštenju Đonlešaja.