Vujović nezadovoljan suđenjem: Poslije 43 godine u rukometu ne znam rukometna pravila

"Čestitam Makedoniji na pobjedi, a nama ostaje da u sljedeće dvije utakmice nekako izvadimo ono što smo propustili danas. Moramo bolje, jer mislim da teško možemo lošije od ovoga", iskren je Vujović

73 pregleda2 komentar(a)
Slovenija makedonija veselin vujović lazarov, Foto: Reuters
13.01.2018. 21:35h

Selektor Slovenije Veselin Vujović bio je nezadovoljan suđenjem na meču sa Makedonijom, koju je njegova selekcija izgubila 25:24 u prvom kolu grupe C Evropskog prvenstva u rukometu.

"Mogu da priznam da poslije 43 godine u rukometu ne znam rukometna pravila. Ne znam sudijske kriterije i ne znam zašto su u velikom broju slučajeva moji igrači dobili isključenja. Imali smo jedan gol prednosti u drugom dijelu, a onda nam bude isključen igrač na drugoj strani i niko ne zna zbog čega. Pitao sam sudije i delegate zbog koga se igra ova igra - zbog gledalaca i rukometaša ili zbog njih koji o svemu tome odlučuju", naglasio je nezadovoljni Vujović za Index.

Vujović nije zadovoljan ni kako je igrala Slovenija...

"Odigrali smo lošu utakmicu. Nisam vidio snagu, moć, drkost i bezobrazluk. To smo imali nekih 15 minuta u drugom poluvremenu, pa smo se ugasili. Jednostavno, tako ne možeš igrati na velikom takmičenju. Čestitam Makedoniji na pobjedi, a nama ostaje da u sljedeće dvije utakmice nekako izvadimo ono što smo propustili danas. Moramo bolje, jer mislim da teško možemo lošije od ovoga", iskren je Vujović.