Medojević: Krivokapić se sprda, u ovoj Vladi više DPS-ovaca nego u Vladi Duška Markovića

"Idemo nazad u srednji vijek. Ovakav upliv Crkve u upravljanje državom ugrožava sekularni karatker Crne Gore. Ovo je autokratska, teokratska, nedemokratska i antireformska, antievropska i antigrađanska vlada. Ovo je istorijska prevara birača koji su glasali za promjene", napisao je Medojević

44112 pregleda169 komentar(a)
Medojević, Foto: Boris Pejović

Predsjednik Pokreta za promjene (PzP) Nebojša Medojević saopštio je danas da je vlada koju će predložiti mandatar Zdravko Krovokapić "Milova vlada kontinuiteta", i dodao da se Krivokapić "sprda sa državom i biračima".

"Nema ništa od reformi i demontaže sistema. Sve je jedna velika prevara naroda i opasno igranje sa sudbinom drzave. Mandatar koji ne može jedan dan da održi datu riječ. Ovo su ti čuveni "eksperti". Sve anonimusi bez ikakvog iskustva i referenci. U ovoj Vladi ima više DPS-ovaca nego u Vladi Duška Markovića", napisao je Medojević na svom Fejsbuk profilu.

On je poručio i da je to vlada teokrata i tajkuna.

"Idemo nazad u srednji vijek. Ovakav upliv Crkve u upravljanje državom ugrožava sekularni karatker Crne Gore. Ovo je autokratska, teokratska, nedemokratska i antireformska, antievropska i antigrađanska vlada. Ovo je istorijska prevara birača koji su glasali za promjene", napisao je Medojević.

Medojević je rekao i da se radi o eksperimentalnoj vladi, koju su, kako je poručio, kreirali Gojko Perović, Vlado Božović, Miško Perović i Željko Ivanović.

"Vlada koju su obećali Milu Đukanoviću", poručio je predsjednik PzP.

Povezani članci

05. Novembar 2020.

Ovo su Krivokapićevi predlozi za sastav Vlade