Marko Burzanović ide iz Mladosti?

Budućnost, Mladost i Rudar u srijedu će početi pripreme za drugu polusezonu

315 pregleda1 komentar(a)
Marko Burzanović, Foto: Savo Prelević
09.01.2018. 21:15h

Budućnost, Mladost i Rudar u srijedu će početi pripreme za drugu polusezonu.

I dok je Budućnost promijenila trenera (Vladimir Vermezović umjesto Dragana Kažića), Mladost je zadržala Veska Steševića na klupi, ali je zato pretrpjela velike rotacije u igračkom kadru.

Čak sedmorica fudbalera koja su u prvoj polusezoni nosila dres Mladosti, napustila su Stari aerodrom - Milan Đurišić, Ivan Knežević, Nikola Vukčević, Nedeljko Vlahović, Vuk Martinović i Andrija Kaluđerović dobili su još u decembru raskid ugovora i slobodu da promijene klub.

Talentovani Ognjen Stijepović je prije nekoliko dana prešao u Sampdoriju, a blizu da napusti Mladost je još jedan talenat i mladi reprezentativac, Marko Burzanović.

Nekadašnji vezista Budućnosti ima ugovor do ljeta, u srijedu će se pojaviti na prozivci, ali je njegova budućnost u redovima Mladosti krajnje neizvjesna.

Tri nova igrača angažovala je za sada Mladost - Vojina Pavlovića iz Grblja, Danila Vukićevića iz Berana i Nigerijca Mamadua Mendija. Svi će oni pokušati da poboljšaju igru u veznom redu.

Budućnost je, s druge strane, za sada dovela nekadašnjeg reprezentativca Petra Grbića, a očekuje još nekoliko pojačanja. U konkurenciji je Nikola Karaklajić, koji je jesenas nosio dres Iskre, a odavno je u kombinaciji i Simon Vukčević.

Rudar se takođe razišao sa nekoliko fudbalera (Đuričković, Stojanović, Mrdak...), dok je tim Miodraga Vukotića za sada pojačao vezista Velizar Janketić, koji je jesenas igrao za Kom Eurozox.