Može otac da mi bude, a još pravi razliku na terenu

Ibrahimović je u dobroj formi, a tokom vikenda je postao prvi fudbaler Milana koji je postigao golove na sedam uzastopnih utakmica Serije A. On je prvi strijelac lige sa osam golova iz pet utakmica

3643 pregleda0 komentar(a)
Foto: REUTERS

Fudbaler Milana Brahim Dijas rekao je da je njegov 39-godišnji saigrač Zlatan Ibrahimović pokazao da u fudbalu godine nisu važne, ako dobro radite i trenirate uz pravi stav.

"On je isto godište kao moj otac, ali i dalje pravi razliku na terenu. On pokazuje da u fudbalu nisu važne godine", rekao je Dijas za Movistar plus, prenijeli su italijanski mediji.

Ibrahimović je u dobroj formi, a tokom vikenda je postao prvi fudbaler Milana koji je postigao golove na sedam uzastopnih utakmica Serije A. On je prvi strijelac lige sa osam golova iz pet utakmica.

Dijas je u Milano došao na pozajmicu iz Real Madrida, a rekao je da se dobro slaže sa 39-godišnjim Šveđaninom.

"Daje mi dobre savjete i dobro se slažemo. Ali nije dovoljno ako radite samo svoj posao, sa njim uvijek morate da radite i više. Rekao mi je: 'Još nisi gotov, sada sa mnom moraš da radiš vježbe za trbušnjake'. On mnogo zahtjeva, a vi mnogo napredujete", naveo je Dijas.

Dijas je odigrao osam utakmica za Milan ove sezone i postigao je tri gola uz jednu asistenciju.

"Imam minutažu. U Madridu sam se osjećao veoma dobro, ali sada dajem najbolje i pokazujem da mogu da doprinesem. Ovdje je mnogo lakše, pošto volim fudbal", naveo je 21-godišnji Španac.

Poslije sedam kola u Seriji A Milan je prvi na tabeli sa 17 bodova.

"Vodimo, ekipa je konkurentna. Jaki smo i moramo da nastavimo ovako", rekao je Dijas.