Rezervišite na vrijeme iPhone 12 mini i iPhone 12 Pro Max

Novu iPhone 12 seriju karakterišu napredne performanse i potpuno novi dizajn, uz vrhunski novi sistem kamera, koje omogućavaju kreiranje fotografija sa dosad neviđeno istančanim detaljima i bojama i u dnevnom i u noćnom ambijentu

2087 pregleda0 komentar(a)
Foto: Mtel

Nakon prestižnih modela iPhone 12 i iPhone 12 Pro, koji su u prodaji od 6. novembra, korisnici kompanije MTEL od danas, 13. novembra, mogu da rezervišu još dva modela iz najnovije Apple-ove serije: iPhone 12 mini i iPhone 12 Pro Max.

Svi zainteresovani mogu izvršiti rezervaciju u poslovnicama m:tel-a, pozivom Kontakt centra na broj 1600 kao i putem Web shopa na korporativnom sajtu www.mtel.me.

Pored navedenih, na raspolaganju je i opcija rezervacije putem naše FB stranice.

Sve što treba da urade je da se jave u inbox i ostave sljedeće podatke: ime i prezime/grad i kontakt telefon.

Novu iPhone 12 seriju karakterišu napredne performanse i potpuno novi dizajn, uz vrhunski novi sistem kamera, koje omogućavaju kreiranje fotografija sa dosad neviđeno istančanim detaljima i bojama i u dnevnom i u noćnom ambijentu.

Novi Super Retina XDR displej omogućava neuporedivo bolje iskustvo uživanja u sadržaju.

Modele nove iPhone ere karakteriše i najizdržljivije Ceramic Shield zaštitno staklo na ekranu, napravljeno od nano-keramičkih kristala - čvršćih od većine metala.

Posebna prednost je A14 Bionic - do sada najbrži procesor u pametnim telefonima, koji je dizajnirao Apple.

Veći iPhone maksimalizuje novi pro kamera sistem, dok 47 posto veći senzor i unapređena pikselizacija drastično povećavaju količinu svjetlosti koju Wide kamera može da upije.

Početak prodaje i prva isporuka novih fenomenalnih modela Apple uređaja planirani su od petka, 20. novembra.

Detalje o cjelokupnoj ponudi m:tel-a korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u www.mtel.me kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.