Imenovani Mandić, Mitrović, Dukaj, prestali mandati Mehmedovića, Pepića, Tomića...

Na dužnost generalnog direktora Direktorata za obrazovanje pripadnika manjinskih naroda i drugih manjinskih nacionalnih zajednica u Ministarstvu prosvjete, postavljen je Marash Dukaj

27636 pregleda7 komentar(a)
Veljko Tomić, Foto: Printscreen YouTube

Za glavnog inspektora za željeznički saobraćaj u Direktoratu za željeznički saobraćaj u Ministarstvu saobraćaja i pomorstva, postavljen je Veselin Mandić.

To je jedna od odluka Vlade koja je donijeta 12. novembra bez održavanja sjednice.

U okviru kadrovskih pitanja za generalnog direktora Direktorata za međunarodnu saradnju u Ministarstvu pravde, postavljen je Ognjen Mitrović, dosadašnji v.d. generalnog direktora ovog direktorata.

Na dužnost generalnog direktora Direktorata za obrazovanje pripadnika manjinskih naroda i drugih manjinskih nacionalnih zajednica u Ministarstvu prosvjete, postavljen je Marash Dukaj, dosadašnji generalni direktor ovog direktorata.

Donijeta su rješenja kojima su na lični zahtjev prestali mandati sekretara Ministarstva prosvjete Omera Mehmedovića i Ministarstva saobraćaja i pomorstva Adisa Pepića.

Na lični zahtjev prestali su mandati Ešefa Husića, generalnog direktora Direktorata za klimatske promjene i mediteranske poslove u Ministarstvu održivog razvoja i turizma, Arijani Nikolić Vučinić generalne direktorice Direktorata za predškolsko, osnovno i inkluzivno obrazovanje i vaspitanje u Ministarstvu prosvjete i Veljka Tomića generalnog direktora Direktorata za opšte srednje obrazovanje, stručno obrazovanje i obrazovanje odraslih u Ministarstvu prosvjete.