Osumnjičen za ubistvo Pavićevića i krađe: Đurović pobjegao kada je vidio policiju?

Izvor iz policije, uključen u istragu ubistva Pavićevića, kazao je da ne mogu sa sigurnošću reći da li je Đurović pobjegao zbog ubistva ili zbog krađa za koje se sumnjiči

21387 pregleda7 komentar(a)
Sa uviđaja nakon što je pronađeno tijelo Pavićevića, Foto: Savo Prelević

Ivan Đurović (29), osumnjičen da je u noći između ponedjeljka i utorka ubio sugrađanina Zorana Pavićevića (56), navodno je pobjegao iz kuće u selu Zagorak kada je uočio policiju, koja je došla da ga privede, tvrde sagovornici Vijesti.

Policija traga za Đurovićem.

Pavićevićevo beživotno tijelo pronađeno je juče ujutro u restoranu "Obala" u Danilovgradu, a viša državna tužiteljka Tanja Čolan Deretić potvrdila je da je ubijen.

Izvor iz policije, uključen u istragu ubistva Pavićevića, kazao je da ne mogu sa sigurnošću reći da li je Đurović pobjegao zbog tog zločina ili zbog krađa izvršenih u par prethodnih dana, za koje se sumnjiči.

"Dan prije ubistva tražila ga je podgorička policija, zbog krađa počinjenih na teritoriji glavnog grada. U posljednjih par dana, navodno je počinio i nekoliko krađa na jednoj benzinskoj pumpi u Danilovgradu i u jednom marketu", kazao je on.