Đurovići poslali najkreativniju fotografiju

Svim čitateljkama i čitaocima Vijesti žele da upute zahvalnost što su i na ovaj način pomogli širenju svijesti o značaju nošenja zaštitnih maski u vremenu kad se naše svakodnevice kreću u pravcu za koji nismo pomišljali da se može desiti

31308 pregleda12 komentar(a)
Najkreativnija fotografija, Foto: Privatna arhiva
29.11.2020. 12:24h

Porodica Đurović iz Herceg Novog poslala je redakciji Vijesti najkreativniju fotografiju sa zaštitnom maskom koju su juče na poklon uz štampano izdanje dobili svi naši čitaoci.

Najkreativnija fotografijafoto: Privatna arhiva

U vrijeme pandemije Covid-19 najvažnije je štititi sebe i druge od moguće zaraze. Čitaoci Vijesti zato su juče na poklon dobili višekratnu zaštitnu masku.

Maske, koje su poklon Delegacije EU u Crnoj Gori, nastale su u radionicama domaćih proizvođača, napravljene od prirodnih materijala i pogodne su za višekratnu upotrebu. Akcija je nastala na ideju i inicijativu direktorice Vijesti Marijane Kadić Bojanić koju je ambasadorka Oana Kristina Popa prihvatila.

U nadi da ćemo što bezbjednije dočekati kraj pandemije - EU i Vijesti daju svoj doprinos očuvanju zdravlja građanki i građana Crne Gore.

Najvažnija podrška u širenju svijesti o značaju upotrebe zaštitnih maski je upravo ona koju su dali građani.

U galeriji možete vidjeti slike koje su tokom vikenda poslate redakciji Vijesti.

Zahvaljujemo svim čitaocima koji su učestvovali u akciji.

Autor fotografije dobio je na poklon korpu apoteke Holos punu vitamina biljnog i organskog porijekla i minerala za jačanje imuniteta.

#ostanitezdravi #bilokudamaskasvuda