Simović obećao da će pružiti pomoć u realizaciji ideja i programa „Zahumlja“

Direktor "Zahumlja" Vojislav Krivokapić prezentovao je programe koji će biti realizovani u toku narednog perioda, u skladu sa okolnostima izazavanim zdravstvenom krizom Covid-19, a koji će se najviše plasirati preko lokalne televizije i online platformi, web sajtova i društvenih mreža

3968 pregleda5 komentar(a)
Simović u JU "Zahumlje", Foto: Opština Nikšić

Predsjednik Opštine Nikšić Milutin Simović ponudio je pomoć u organizaciji i realizaciji svih ideja i programa JU »Zahumlje«, koji će, koji stoji u saopštenju za javnost, značiti dodatni impuls za obogaćivanje kulturne scene Nikšića i jačanje prepoznatljivog kulturnog duha grada pod Trebjesom. On je, zajedno sa potpredsjednicom Sonjom Nikčević obišao »Zahumlje« ističući da sa „posebnim zadovoljstvom posjećuje ustanovu koju su kao pjevačko društvo osnovali 1898. godine naši preci, entuzijasti, sanjari i vizionari današnje moderne, građanske i evropske Crne Gore«.

"Za sve ove godine rada, 'Zahumlje' je postalo simbol Nikšića i vitalnosti cjelokupne crnogorske kulture, pod čijim okriljem više od jednog vijeka se razvija stvaralački duh, i oplemenjuje nas svojim dostignućima", stoji u saopštenju za javnost.

Direktor "Zahumlja" Vojislav Krivokapić prezentovao je programe koji će biti realizovani u toku narednog perioda, u skladu sa okolnostima izazavanim zdravstvenom krizom Covid-19, a koji će se najviše plasirati preko lokalne televizije i online platformi, web sajtova i društvenih mreža.