Vojvodiću zapaljen “audi”

Prema saznanjima “Vijesti”, on odnedavno stanuje na Cetinju. Sagovornik “Vijesti” tvrdi da je Vojvodić preksinoć, nekoliko sati prije nego mu je “audi” izgorio, dovezao taj automobil do naselja Gipos i parkirao ga nadomak jednog gradilišta

22702 pregleda2 komentar(a)
Foto: Shutterstock

Vozilo “audi” Podgoričanina Dražena Vojvodića (33) uništen je u požaru u noći između ponedjeljka i utorka na Cetinju, saopšteno je “Vijestima” nezvanično iz Uprave policije. Navodno, automobil je zapaljen nešto oko tri sata poslije ponoći.

Prema saznanjima “Vijesti”, on odnedavno stanuje na Cetinju. Sagovornik “Vijesti” tvrdi da je Vojvodić preksinoć, nekoliko sati prije nego mu je “audi” izgorio, dovezao taj automobil do naselja Gipos i parkirao ga nadomak jednog gradilišta...

Izvor “Vijesti” kazao je da je automobil u potpunosti uništen u požaru. Vojvodić je ranjen 10. januara u podgoričkom naselju Tološi. Službenici Uprave policije sredinom februara uhapsili su Podgoričanina Stefana Milića (19), zbog sumnje da je pucao sugrađanina. U pucnjavi ispred stambene zgrade u Ulici partizanski put, Vojvodić je zadobio teške tjelesne povrede.

Iz policije je krajem januara saopšteno da je protiv Milića podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivična djela - teško djelo protiv opšte sigurnosti i izazivanje opšte opasnosti u sticaju sa krivičnim djelima teška tjelesna povreda i nedozvoljeno držanje oružja.