Pomoć za tri staračka domaćinstva u Nikšiću

„Željeli smo da im malo olakšamo svakodnevicu i da im Nova godina počne sa novim stvarima“, kazao je Goran Damjanović iz Crvenog krsta Nikšić

7468 pregleda3 komentar(a)
Foto: Crveni krst Nikšić

Opštinska organizacija Crvenog krsta Nikšić odlučila je da obraduje tri usamljena staračka domaćinstva iz sela Brestice i Smrduša i kupi im ono što im je u tom trenutku bilo najneophodnije – frižidere, krevete, električne i šporete na drva. Sredstva u iznosu od dvije hiljade eura obezbjeđena su kroz kampanju Telekoma i Mastercarda „Pretvorimo račune u dobro djelo“.

„Željeli smo da im malo olakšamo svakodnevicu i da im Nova godina počne sa novim stvarima. Dio sredstava smo opredijelili da se za jedno od tih domaćinstava popravi bistijerna“, kazao je Goran Damjanović iz Crvenog krsta Nikšić.

Nedavno je nikšićki Crveni krst, u saradnji sa njemačkom organizacijom Help i mjesnim zajednicama Grahova, Nudola, Zagorka, Velimlja, Petrovića, Vilusa, Crkvica i Crnog Dola, podijelio pomoć za 80 porodica i staračkih domaćinstava. Pomoć su podijelili volonteri Crvenog krsta i UNSH Nikšić.