Budućnost vratila Mrvaljevića, mladi napadač potpisao na tri godine: Presudilo je srce

“Presrećan sam zbog povratka u Budućnost, jer se vraćam u klub mojih dječačkih snova”, rekao je talentovani Mrvaljević za klupski sajt

4983 pregleda11 komentar(a)
Marko Mrvaljević, Foto: FK Budućnost

Marko Mrvaljević se nakon pola sezone provede u OFK Titogradu vratio u Budućnost.

Mladi, 19-godišnji napadač, prošao je sve mlađe kategorije "plavih", debitovao je za prvi tim u prethodnoj sezoni upisavši tri nastupa, a nakon povratka sa pozajmice potpiso je ugovor na tri godine - do januara 2023.

“Presrećan sam zbog povratka u Budućnost, jer se vraćam u klub mojih dječačkih snova”, rekao je talentovani Mrvaljević za klupski sajt.

“Moja želja za povratkom je bila velika. Postojalo je interesovanje sa raznih strana - od klubova iz naše lige, regiona i Evrope - ali je presudilo srce”.

On je u prvom dijelu sezone postigao pet golova za OFK Titograd, direktno je donio devet od 17 bodova svom bivšem timu.

Vratio se pun samopouzdanja, ali svjestan da će morati da se bori za mjesto u timu.

“Na kraju prošle sezone sam procijenio da pored saigrača kakvi su Aleksandar Vujačić, Dejan Zarubica i Panajotis Moraitis vjerovatno ne bih imao minutažu i da je najbolje da odem na pozajmicu. Ispostavilo se da sam dobro postupio, a vraćam se sa željom da se prije svega dobro fizički spremim. Nadam se da ću se izboriti za mjesto, a očekujem puno golova na domaćoj i međunarodnoj sceni”, kazao je Mrvaljević, koji će imati status bonus-igrača, jer je mlađi od 21 godine.

Budućnost je dominantno osvojila jesenju krunu sa 18 bodova više od prvog pratioca, a Mrvaljević se nada istorijskoj duploj kruni.

“Prvi smo na tabeli, prošli smo u polufinale Kupa, tako da očekujem da osvojimo oba trofeja na domaćoj sceni. Pored toga, vjerujem da je došlo vrijeme da Budućnost napravi još veći iskorak u evropskim takmičenjima koja slijede po okončanju sezone”, poručio je Mrvaljević.