Konatar: Prije svega saslušati aktera "afere Ramada", vjerujem da će Šehović to podržati

"Novi Damir traži kontrolno saslušanje ministra finansija Milojka Spajića i kritikuje zaduženje Vlade Crne Gore. Stari Damir nije htio kontrolna saslušanja ministara", napisao je Konatar na Tviteru

17111 pregleda86 komentar(a)
Konatar, Foto: GP URA

Podržavam svaku inicijativu za kontrolna saslušanja koja će doprinijeti boljoj kontroli i transparentnosti Vlade Crne Gore, saopštio je šef poslaničkog kluba koalicije "Crno na bijelo" Miloš Konatar.

On je poručio da poslanik Socijaldemokrata (SD) Damir Šehović pokazuje svojim primjerom da promjene u Crnoj Gori pozitivno utiču na sve.

"Novi Damir traži kontrolno saslušanje ministra finansija Milojka Spajića i kritikuje zaduženje Vlade Crne Gore. Stari Damir nije htio kontrolna saslušanja ministara. Dobro je što je poslanik Damir Šehović shvatio važnost mehanizma kontrolnog saslušanja u Skupštini Crne Gore", napisao je Konatar na Tviteru.

Šehovićfoto: Socijaldemokrate

On je dodao da je šteta što takvu revnost Šehović nije pokazivao kada je poslanik Mladen Bojanić (sada ministar za kapitalne investicije) tražio kontrolno saslušanje Ivana Brajovića (predsjednik SD i bivši predsjednik Skupštine Crne Gore) u vezi zloupotrebe državnih sredstava u partijske svrhe.

"Stari Damir Šehović je tvrdio da inicijativu treba odbaciti jer će se na drugom mjestu dokazati da Mladen Bojanić nije u pravu. Međutim, na drugom mjestu (Sudu) se dokazalo da su Damirove partijske kolege iz Socijaldemokrata zloupotrijebile državna sredstva i lagale na sudu", naveo je Konatar.

On je naveo da prije svega treba održati kontrolno saslušanje aktera "afere Ramada".

"Vjerujem da će novi Damir sada to podržati", zaključio je Konatar.