Medojević: Perović i Božović agenti ANB-a, Vukšić saradnik

Za vršioca dužnosti direktora Uprave policije Veska Damjanovića, Medojević je naveo da "je kadar Duška Markovića" i da je "pratio šverc cigareta preko Božaja"

31216 pregleda183 komentar(a)
Medojević, Foto: Boris Pejović

Lider Pokreta za promjene (PzP) Nebojša Medojević opet je optužio rektora cetinjske Bogoslovije Gojka Perovića i šefa Matice srpske u Crnoj Gori Vladimira Božovića da su agenti Agencije za nacionalnu bezbjednost.

On je i za vršioca dužnosti direktora Agencije za nacionalnu bezbjednost Dejana Vukšića na svom Fejsbuk profilu naveo da je "saradnik ANB" i da je "pratio ruske investicije po primorju".

Za vršioca dužnosti direktora Uprave policije Veska Damjanovića je napisao da "je kadar Duška Markovića" i da je "pratio šverc cigareta preko Božaja".

"Gojko Perović je agent ANB kao i Vlado Božović... NVO "Ne damo svetinje" je osnovao Vlado Božović po nalogu ANB... Gojko Perović je pisao knjigu žene Aca Đukanovica za honorar... Treba li još informacija i saznanja. Hoćete li još informacija udbaši", napisao je, između ostalog, Medojević na svom Fejsbuk profilu.