Junajted želi da produži ugovor sa Kavanijem

„Kavani se odlično uklopio i u sebi ima još nekoliko godina vrhunskog fudbala. To što je dosad samo jednom bio u početnoj postavi ništa ne znači, jer on definitivno zaslužuje da bude starter. Sigurno je da će u narednom periodu sve više biti u početnoj postavi”, rekao je Ole-Gunar Solskjer

2900 pregleda1 komentar(a)
Foto: Reuters

Mančester junajted želi da produži ugovor sa 33-godišnjim Edinsonom Kavanijem, koji je stigao iz Pari Sen Žermana kao slobodan igrač 5. oktobra.

Urugvajac je tada potpisao jednogodišnji ugovor s opcijom produženja za još jednu sezonu, a menadžer „crvenih đavola” Ole-Gunar Solskjer očekuje da će uskoro biti potpisan novi sporazum.

Kavani je upisao osam nastupa u Premijer ligi, ali je samo jednom bio u početnoj postavi. Uprkos tome, zabilježio je tri gola i dvije asistencije.

„Kavani se odlično uklopio i u sebi ima još nekoliko godina vrhunskog fudbala. To što je dosad samo jednom bio u početnoj postavi ništa ne znači, jer on definitivno zaslužuje da bude starter. Sigurno je da će u narednom periodu sve više biti u početnoj postavi”, rekao je Solskjer za britanske medije.