Kafa na dar

Darivanje treba da je umjetnost jer poklon budi najdublje emocije samo kada ga sami osmislimo bez obzira da li on bio praktičan, lijep ili funkcionalan

175 pregleda0 komentar(a)
Negro kafa, Foto: Food Industry
28.12.2017. 09:29h

Kako nam se bliže praznici već možemo da ih osjetimo u vazduhu, raspoloženju i naravno u razmišljanju šta pokloniti voljenim osobama i prijateljima.

Darivanje budi osjećaj bliskosti, ljubavi, poštovanja ili izvinjenja. U pretprazničnoj užurbanosti brinemo šta da kupimo, da li ćemo stići i nekako smo taj lijepi osjećaj kada poželite nešto da darujete dragoj osobi učinili složenijim više nego što bi trebao. Možda se rješenje nađe u jednostavnosti, a za to nam je potrebno malo vremena i mnogo ljubavi.

Nekada su nam bake darivale čokolade, šaku oraha, u goste se nije moglo poći bez soka i naravno neizbježne kesice omiljene kafe. Naša djeca nam daruju čestitke i ukrase napravljene sopstvenim rukicama. Pažnja i jednostavnost darivanja je i kada, bez pitanja, naši prijatelji skuvaju kafu kakvu volimo jer oni to već znaju. Zar to nije neprocjenjivo!

Jednostavnost nas veže da svi zajedno uživamo u praznicima bez obzira na veličinu poklona ili njegovu vrijednost, da se prisjetimo lijepih momenata i onih kojima je pomoć potrebna.

Darivanje treba da je umjetnost jer poklon budi najdublje emocije samo kada ga sami osmislimo bez obzira da li on bio praktičan, lijep ili funkcionalan.

I zato se Food Industry pridružio prazničnom raspoloženju i darivanjem Negro kafe iskazao poštovanje i zahvalnost dragim prijateljima koji će tokom novogodišnjih praznika raditi i brinuti za našu bezbjednost, zdravlje i sigurnost. Valja se sjetiti vrijednih i predanih ljudi iz Urgentnog centra KCCG, Vatrogasnog doma, AMSCG, Zavoda za hitnu i medicinsku pomoć, kao i mnogih drugih institucija koje će predano raditi svaki dan u godini bio praznik ili ne. Neka im novogodišnja noć prođe sa što manje intervencija i sa što više osmijeha i lijepih želja.

(PROMO)