Uprava policije: Preduzete radnje ukazuju da u Pljevljima nije došlo do paljenja državne zastave

"Od oba lica, N.N i lica koje drži državnu zastavu na nalaganju badnjaka, su na okolnosti događaja prikupljenja obavjštenja, kojom prilikom su izjavili da su na nalaganje badnjaka došli zajedno i da niko nije palio zastavu, što su potvrdili i svjedoci", saopšteno je iz policije

53435 pregleda102 komentar(a)
Foto: Screenshot

Uprava policije saopštila je da do sada preduzete radnje ukazuju da u Pljevljima nije došlo do paljenja državne zastave.

"Povodom objave lica N.N. iz Pljevalja na jednoj društvenoj mreži, a na kojoj se vidi državna zastava i trobojka sa četirili ocila, obavještavamo Vas da je policija preduzela aktivnosti iz svoje nadležnosti i utvrđeno je da nije došlo do paljenja državne zastave", navodi se u saopštenju.

Dodaju da je od N.N i lica koje drži državnu zastavu na nalaganju badnjaka, su na okolnosti događaja prikupljenja obavještenja.

Povezani članci

06. Januar 2021.

Zapalili crnogorsku zastavu sa badnjacima?

"Kojom prilikom su izjavili da su na nalaganje badnjaka došli zajedno i da niko nije palio zastavu, što su potvrdili i svjedoci. U toku je prikupljanje i dodatnih obavještenja od drugih lica. O događaju je obaviješten nadležni državni tužilac", saopšteno je iz policije.