Rakojević: Da se što bolje pripremimo za proljeće, četiri fudbalera su u samoizolaciji

OFK Titograd u nastavak sezone ulazi sa devete pozicije

9323 pregleda0 komentar(a)
Rakojević, Foto: Filip Roganović

Fudbaleri OFK Titograda juče su počeli pripreme za drugi dio sezone, nakon što su prije dva dana odbili da treniraju zbog dugovanja.

Ekipa na startu priprema ima kadrovskih problema - četiri fudbalera su u samoizolaciji, a trener Nikola Rakojević u izjavi za klupski sajt kaže da sa prvim timom trenira i nekoliko omladinaca.

"Juče smo počeli sa radom. Ostajemo u Podgorici da radimo pripreme za proljećni dio prvenstva, koji je planiran da počne 19. februara. Imamo malo kadrovskih problema na startu, jer se ekipi nijesu priključili Marko i Bojan Roganović, Miloš Brnović i Ognjen Peličić, koji su zbog koronavirusa u samoizolaciji. Sa prvim timom trenira i nekoliko omladinaca, da provjerimo njihove mogućnosti i potencijalno ih priključimo i ovako mladoj ekipi”, rekao je Rakojević za klupski sajt.

Planirano je i nekoliko prijateljskih mečeva.

“Za sada imamo dogovorenih pet mečeva. Igraćemo protiv Adrije, Mornara, Iskre, Koma i Sutjeske”, saopštio je Rakojević.

Prema njegovim riječima, plan je da se ekipa pripremi što bolje za proljećni dio prvenstva.

“Znate da imamo veoma težak zadatak da ovu ekipu ostavimo u ligi, ali i da ove momke izvedemo na pravi put i od njih napravimo zrele igrače”, zaključio je Rakojević, koji je u septembru na klupi podgoričkog tima naslijedio Zorana Govedaricu.

OFK Titograd u nastavak sezone ulazi sa devete pozicije. Ekipa ima 17 bodova, a prvi meč u drugom dijelu je protiv Rudara u Pljevljima.