Nikolić: Predložiću da SDP samostalno izađe na izbore u Nikšiću

"Duboko vjerujemo da je jednoj lošoj lokalnoj vlasti u Nišiću, čijim rezultatima i praksom su građani nezadovoljni potrebna alternativa. Isto tako vjerujemo da alternativa ne mogu biti eksponenetni centara moći iz druge države", rekao je Nikolić

13526 pregleda63 komentar(a)
Nikolić, Foto: SDP

Predsjednik SDP-a Nikšić Željko Nikolić kazao je danas će predložiti predložiti svom Opštinskom odboru (OO) da donese odluku da samostalno izađu na lokalne izbore i tako, kako novodi, odbrane crvenu vertikalu jakog građanskog Nikšića i Crne Gore.

"Duboko vjerujemo da je jednoj lošoj lokalnoj vlasti u Nišiću, čijim rezultatima i praksom su građani nezadovoljni potrebna alternativa. Isto tako vjerujemo da alternativa ne mogu biti eksponentni centara moći iz druge države, klerikalnih ili medijski, već su i Nikšiću i Crnoj Gori neophodni autentični predstavnici građanske Crne Gore", rekao je Nikolić.

On je u svom saopštenju naveo da je uvjeren da niti jedan od subjekata koji su najavili učešće na izborima ne predstavlja očekivanja tog dijela biračkog tijela i da će zato predložiti da SDP samostalno izađe na lokalne izbore u Nikšiću, koji se održavaju 14. marta.