Gem, set, Smart WATCH!

Vodeći sportski sajt u zemlji i regionu, ovim potezom želi da sve zanimljivosti iz sportske javnosti još više približi vjernim čitaocima. A, sada je sigurno da su vam sportske aktuelnosti na dohvat ruke

5227 pregleda0 komentar(a)
Foto: Meridianbet

Pokloni iz Melburna u Meridianbet - odigraj na meč iz Australian Open turnira i osvoji Samsung Smart Watch!

Registruj se na meridianbet.me i iskoristi bonus dobrodošlice – 10eur bonusa za sportsko klađenje i 100 besplatnih spinova za online casino.

U sportskoj kladionici Meridian odigraj tiket sa jednim mečom iz Australian Open turnira sa minimalnom uplatom 1eur i učestvuješ u izvlačenju za Samsung Smart Watch, sa funkcijama pametnog sata i prirodnost analognog sata u jednom, kao i dugo trajanje baterije uz samo jedno punjenje.

Odigraj tiket svakog dana u toku promotivnog perioda, od 8. do 21. februara, sa Australian Open ponudom na tiketu i igrač sa najviše odigranih tiketa osvaja fenomenalni Smart Watch.

Prvi Gren slem u sezoni počinje 8. februara i trajaće do 21. februara do kada traje i Meridianova promocija.

Da li je Đoković prvi favorit za osvajanje Australian Open? Nadal i Federer ih imaju 20, dok Đoković 17.

Odigraj svakoga dan minimum jedan tiket iz Australian Open ponude sa minimalnom uplatom 1eur i možda baš ti osvojiš vrijedan sat!

Instaliraj Meridian sport aplikaciju i budi u toku sa najnovijim dešavanjima iz svijeta sporta!

Vodeći sportski sajt u zemlji i regionu, ovim potezom želi da sve zanimljivosti iz sportske javnosti još više približi vjernim čitaocima. A, sada je sigurno da su vam sportske aktuelnosti na dohvat ruke!

Aplikaciju možete da pronađete klikom OVDJE.