Lakušić poslat u pritvor: Osumnjičen da je pucao u pravcu Aleksića

Iz Uprave policije je 15. februara saopšteno da je Aleksić prijavio da je prvo fizički napadnut od Lakušića, koji ga je kako je naveo, udarao pištoljem u predjelu glave, a nakon toga iz pištolja, kako tvrdi, ispalio jedan projektil pored njegovog tijela

10744 pregleda2 komentar(a)
Osnovni sud u Podgorici, Foto: Filip Roganović

Sudija za istragu podgoričkog Osnovnog suda poslao je u pritvor Dejana Lakušića (50), osumnjičenog da je 15. februara u Podgorici, nakon svađe, pucao u pravcu Stefana Aleksića (31).

Kako su "Vijesti" ranije pisale, prema nezvaničnim saznnjima, kod Lakušića je pronađen i od njega je oduzet pištolj M-57, kalibra 7,62 mm sa jednim metkom u okviru i izbrušenim fabrčičkim brojem.

Podgorička policija sumnjiči Lakušića da je u jednom podgoričkom lokalu u Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog nakon fizičkog obračuna upotrijebio vatreno oružje.

Iz Uprave policije je 15. februara saopšteno da je Aleksić prijavio da je prvo fizički napadnut od Lakušića, koji ga je kako je naveo, udarao pištoljem u predjelu glave, a nakon toga iz pištolja, kako tvrdi, ispalio jedan projektil pored njegovog tijela.

"Danas oko 12.30 časova Dežurna služba Centra bezbjednosti Podgorica obavještena je anonimno da je u Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog kod jednog ugostiteljskog objekta došlo do fizičkog sukoba između dvije osobe kao i do upotrebe vatrenog oružja, nakon čega su se te osobe udaljila sa lica mjesta. Lice mjesta je obezbijeđeno i policija je izvršila uviđaj. Prilikom vršenja uviđaja registrovano je oštećenje od projektila na jednom vozilu i pronađena je pištoljska čaura", saopšteno je iz Uprave policije 15. februara.