Uhapšena zbog sumnje da je zapalila stan supruga

Prema saznanjima "Vijesti" ona je na jednoj pumpi kupila bidon benzina, ušla u stan, polila dnevnu sobu, a potom je i zapalila

46100 pregleda18 komentar(a)
Sa sinoćnje intervencije, Foto: Služba zaštite i spasavanja

Ena Milašinović uhapšena je zbog sumnje da je juče u Podgorici zapalila stan svog supruga Gorana Milašinovića (42).

To je "Vijestima" nezvanično saopšteno iz Uprave policije.

Prema saznanjima "Vijesti" ona je na jednoj pumpi kupila bidon benzina, ušla u stan, polila dnevnu sobu, a potom je i zapalila.

Milašinovićeva će sjutra biti saslušana u Osnovnom tužilaštvu u Podgorici, kazao je "Vijestima" tužilac Vukas Radonjić.

"Juče je policiji prijavljen požar u stanu u Ulcinjskoj ulici u Podgorici. Izlaskom na lice mjesta od strane policije i vatrogasne jedinice konstatovana je velika materijalna šteta. Požar je lokalizovan, spriječeno je širenje na druge stanove i objekte. Stan je u vlasništvu bezbjednosno interesantnog lica i člana kriminalne grupe 'pink panter' Gorana Milašinovića zvanog Mornar (42) iz Bara. Nakon sprovedenih uviđajnih mjera na licu mjesta, preliminarnog nalaza vještaka za požare i eksplozije, utvrđeno je da u stanu podmetnut požar od strane nepoznatog lica", kazali su iz UP.

Objasnili su da je sprovođenjem aktivnosti na prikupljanju obavještenja i dokaza, kao i utvrđivanjem okolnosti pod kojima je došlo do namjerno izazvanog požara, podgorička policija indetifikova izvršioca M.E. "koji je lišen slobode zbog krvičnog djela izazivanje opšte opasnosti. U toku su procesne aktivnosti policije i Osnovnog državnog tužilaštva u Podgorica".