Trčanje nas povezuje

Proizvođači patika svake godine nude bogat izbor najnovijih modela za trčanje. Na policama svih Intersport prodavnica vas već očekuje raznolika ponuda inovacija za 2021

43077 pregleda0 komentar(a)
Trčanje, Foto: Intersport

Svaki rekreativac kalendar trčanja prilagođava svojim potrebama i afinitetima. Iz godine u godinu on se malo mijenja ili ostaje isti. Iako ima onih najistrajnijih koji trče i zimi, tek su početkom proljeća gradske staze i šumski predjeli popunjeni trkačima koji kao da su se probudili iz zimskog sna. Rezultat je veliki broj rekreativnih trkača koji su jedva čekali da ponovo obuju svoje patike ne bi li dostigli svoje najbolje rezultate i oborili svoje prošlogodišnje trkačke rekorde.

Proizvođači patika svake godine nude bogat izbor najnovijih modela za trčanje. Na policama svih Intersport prodavnica vas već očekuje raznolika ponuda inovacija za 2021.

Adidasfoto: Intersport Crna Gora

ADIDAS ULTRABOOST 21

Testiranje za testiranjem, prototip za prototipom i adidas je najzad kreirao savršen model po svim parametrima. Njihova čuvena Boost kolekcija je opšte poznata kao jedna od najudobnijih trkačkih patika, jer je đon izrađen u saradnji sa NASA svemirskom agencijom. Na bočnim stranama se nalazi posebna podrška za dodatnu stabilnost. Donji dio đona presvučen je gumom Continental koja pruža izuzetno prijanjanje. Novost u ovom modelu je i adidasov LEP sistem za linearno ubrzanje energije i korak koji više reaguje. Pri izradi ove patike adidas je razmišljao i o očuvanju životne sredine. Gornji dio patike izrađen je od recikliranog Primeblue materijala visokih performansi koji sadrži najmanje pedeset procenata reciklirane okeanske plastike Parley.

Hokafoto: Intersport

HOKA ONE ONE

Neuobičajeno ime Hoka One One, koje se izgovara “ho-kah oh-nay oh-nay”, na maurskom jeziku znači “letjeti nad Zemljom”. Brend su osnovali francuski planinski trkači i zavisnici od adrenalina, Jean-Luc Diard i Nicolas Mermoud. Dok su u slobodno vrijeme bili aktivni trkači, na poslu su se bavili proučavanjem gravitacionih sportova.

Patike Hoka One One su patike za sve vrste trkača, od amatera i rekreativaca, do trkača vrhunskih sportista koji žele da poboljšaju svoje performanse. Zahvaljujući ovoj obući trčanje je lakše, učinkovitije i, ne manje bitno, jednostavnije. Suština patika Hoka One One leži u vrhunskoj amortizaciji, jer u Hoka One One-u uvijek traže načine kako da poboljšaju ublažavanje udara stopala o zemlju koje će da bude trajnije.

Asicsfoto: Intersport

ASICS GEL-KAYANO 27

Nema trkača koji ne zna za proizvođača Asics patika za trčanje, poznatih po svojoj tehnološkoj sofisticiranosti i kvalitetu. Sa svojom već legendarnom tehnologijom ublažavanja, Asics udovoljava potrebama i željama brojnih trkača, bilo da su rekreativci ili profesionalci.

Asics-ov najpoznatiji model patika za trčanje Gel-Kayano je sinonim za udobnost, podršku i stabilnost na dugim trkačkim stazama. Dokazana GEL tehnologija u prednjem dijelu i peti patike osigurava lak i ugodan korak u trčanju, dok tehnologija DYNAMIC DUOMAX u srednjem dijelu sprečava pretjerano okretanje stopala prema unutra (prekomjerna pronacija). Srednji đon kombinuje FLYTEFOAM (donji sloj) i FLYTEFOAM Propel (gornji sloj) koji pružaju lako, udobno slijetanje, gladak i stabilan prelaz u stojećoj fazi i reaktivan potisak. Važna novost je nova tehnologija SPACE TRUSSTIC integrisana u srednji dio srednjeg đona, gdje pruža dodatnu stabilnost, doprinosi manjoj težini patike i obezbjeđuje učinkovit, prirodan prelaz kroz faze koraka trčanja.

Upoznaj se sa najnovijim modelima patika za trčanje i izaberi najbolje za sebe u svim

Intersport prodavnicama ili u Intersport webshop-u.